09 novemer is het zover!!!
Door: Jo herself
Blijf op de hoogte en volg Jody
23 Oktober 2008 | Nederland, Zwijndrecht
9 November is het zover!! Dan ga ik vliegen naar Fort Lauderdale, Florida, USA!!
Alle belangrijke dingen zijn al geregeld, paspoort, visa, contract etc etc zeeerr stressvol allemaal natuurlijk maar ik heb het weer doorstaan :D!!
Ik zou eerst 28 oktober al vliegen op Mexico maar ze vonden de vlucht de duur dus nu is het een paar daagjes uitgesteld.. helaas want ik heb er zin in!! Maar ook gelukkig, want nu kan ik rustig nog wat dingetjes regelen.
Ik ga ook nog wat extra daagjes (nouja nachtjes haha) werken bij Hilton dus das weer extra money!!
Mijn toekomstige kamergenootje heeft contact gezocht op hyves dus dat is wel lachen. Ze heeft gewoon in Ambacht gewoond!! Bizarrr hahah maar wel heel erg leuk. Ze heeft nog tips gegeven enzo, erg handig!!
Nou mensen ik hou jullie op de hoogte en probeer foto's er gelijk op te zetten!
Ik ben er klaar voor.....
USA HERE I COME!!!
23 Oktober 2008 - 16:57
Leooo:
Jooootje,
Tja, ga je dan toch echt weg man!
Hmm, spannende tijden breken aan, maar dat gaat helemaal goedkomen!
Ik probeer je te volgen...
Liefs,
xxx -
24 Oktober 2008 - 12:28
Boor:
GE-WEL-DIG!!!!
Mocht de boot nog een keer verkeerd sturen..wie weet zie ik je dan nog ffies voorbij varen in aussie ;-)
Lots of fun!
Liefs Boor -
05 November 2008 - 18:53
Joo:
Zo spannenddddddddd!! Het is bijna zover! Eindelijk voor jou :) Ga je super erg missen natuurlijk! Hoop dat je een toptijd krijgt en het helemaal leuk is zoals je je hebt voorgesteld! Dikke kus Joo -
07 November 2008 - 22:14
Kimmie:
Lieverd,
Echt super dat je dit gaat doen.. Heel veel plezier en ik zal je site vaak bezoeken om je te kunnen volgen :d
Ik ga je echt missen!
Liefs, -
12 November 2008 - 20:29
Leooo:
Jody B. allias Jojo!
Meid hoe is? Al lekkere rijke mannen gespot? Hoe was je vlucht? Alles goed gedaan?
Dat zijn 4 vragen voor jou om te beantwoorden ;)!
Baai baai!
xxx