14 daagse Southern Caribbean Cruise

Door: Jo herself

Blijf op de hoogte en volg Jody

17 December 2008 | Nederland, Amsterdam

Hallo allemaal!!

Zo ik denk laat ik weer es ff wat van me horen :)! Nadat we een lange 26 daagse cruise achter de rug hebben gehad, zijn we nu alweer bijna aan het einde van de volgende cruise: The 14 days Southern Caribbean Cruise. Deze cruise is echt heel erg leuk omdat we heel veel havendagen hadden. Alle kleine caribbische eilandjes zijn we afgeweest: Eerst Half moon Cay (prive eiland van de HAL), toen St.Thomas, St.John's (Antigua), St. Lucia, Trinidad & Tobago (Port of Spain), Barbados, Isla de Margarita (Venezuela), Curacao & aruba! Dus dat waren leuke dingen natuurlijk :) Bijna overal ben ik aan wal geweest en heb ik iets van de eilanden kunnen zien. Het was er lekker warm maar het weer was heel veranderlijk. Ging je een winkel in (bloedhete zon buiten), ff wat passen, kwam je weer naar buiten (stortregen!!) haha. Heeeel bizar allemaal. op St. Thomas was het bewolkt en toen dachten wij, laten we een scooter gaan huren en wat van het eiland bekijken. Nou om een lang verhaal kort te maken: Ik ging achterop bij Ollie en Susanne had dr eigen scooter. Wij een kaartje meegekregen maar die was nogal vrij onduidelijk dus wij maar gewoon een weggetje ingeslagen. Nou dat was echt SUPERmooi, we reden de bergen in en we hadden echt een superuitzicht. Onderweg nog ff een stortbuitje waarin je na 1 minuut gewoon zeikwaternat was maar goed dat boeide ons niet zo. Totdat... we opeens steile hellingen kregen, daarna een bochtje, weer een steile helling, en weer een bochtje en een NOG steilere helling... eentje die de scooter niet meer trok zegmaar.. haha Dus ollie (die nogal scooter ervaring had) kon nog net zn scooter naar de zijkant sturen, maar susanne die viel om met dr scooter midden op die helling!! En die scooter rolde bijna ff helemaal naar beneden, het had ook geregend dus de weg was glad. Eerst konden we er nog om lachen maar toen vervolgens Susanne dr scooter op wilde pakken en hij NOG verder naar beneden gleed (spiegel brak af enzo haha) kregen we het toch een beeetje benauwd.. Hoe gingen we in godsnaam naar beneden?? En nog belangrijker hoe gingen we die $300 borg terugkrijgen hahaha! Nou aangezien iedereen alleen maar slippers aanhad en de weg superglad was, hebben Ollie en ik (Ollie op zn blote voeten en ik op mn naaldhakken die ik toevallig bij had) die scooter naar beneden geduwd/getrokken hahaha, Ollie voorop sturend en remmend, en ik erachter hangend op mn naaldhakken als tegengewicht, zie je het voor je..?? Nou we kwamen beneden wij natuurlijk terug naar die vent die het ons gehuurd had, en we dachten we gaan het maar eerlijk opbiechten.. maar die vent ging gewoon super aanrdig tegen ons doen en was heel de tijd aan het ratelen en had helemaal niet door dat de spiegel eraf lag en de onderkant vd scooter enzo hhahah! Dus we hebben onze 300$ gewoon terug!! wat een opluchting! voorlopig ff geen scooter meer huren, hebben we ons voorgenomen hahaha.
Nou daarna kwamen de mooie eilanden Barbados waar we met een groepje naar het 'crewstrand' zijn geweest en hebben we gevolleybald tegen het team van de Maasdam, was super!
Daarna Isla de Margarita, was echt supermooi, jammer dat we er maar tot 2 uur bleven.
Daarna kwamen natuurlijk Curacao en Aruba. Ik zou op curacao heel de middag vrij zijn zodat Susanne op Aruba heel de middag haar vriendin kon bezoeken. Ik dacht mooooi dan ga ik hagelslag halen etc. was het een of andere nationale holiday waren alle supermarkten dicht!! Ik toch overal proberen, uiteindelijk heb ik het kunnen halen bij een strandtentje, ze hadden nog Venz ook!

Nou nu zijn we onderweg naar Grand Turk en daarna weer Fort lauderdale.
Ik heb ondertussen een Amerikaans nummer maar ik heb sinds we uit de USA zijn nog geen bereik gehad:S maar volgens mij heeft dat met de instellingen van dat toestel te maken ik snap er niks van... zodra ik meer weet, dan laat ik het jullie weten zodat we kunnen bellen & smsen!!

Nou bijgevoegd de foto's.

Tot de volgende Cruise --> Christmas Cruise, nou als er wel iets is wat ik niet heb hier dan is dat een kerstgevoel haha!

Dikkke kusssss Joootje

• 17 December 2008 - 06:08

Rachel:

Heej Jo...

dit ziet er echt allemaal heel vervelend uit joh! ;)

Have fun nog, ik ga weer een dagje naar Hillie...!!

xoxo R.

• 17 December 2008 - 07:07

Jessica:

Ik heb er een woord voor: wow!Oh ja en super past ook wel in het straatje!

Fijne kerst?haha!

Kus

• 17 December 2008 - 08:22

Buuf:

Heej lekker wijf! Ziet er echt allemaal mooi uit, GEWELDIG ! Misschien wat voor mij als ik volgend jaar afgestudeerd ben ;) :D We moeten snel bellen/mailen/smsen! Heb weer veel te vertellen en jij natuurlijk ook !!!
    Dikke kus en spreek je snel weer schat!
    (L)

• 17 December 2008 - 08:25

Linda:

Hey jody,

super gave verhalen!!!! Heel veel plezier en geniet ervan.

XXXXX linda

• 17 December 2008 - 08:50

Eline:

Wow! Echt geweldig zeg die avonturen!
    Ben wel een beetje jaloers hoor ;) maar ik heb lekker een koude oude vertrouwde kerst haha
    jij op je pumps achter de scooter ik zie het ongeveer voor me haha !ach je moet het zo zien als je geen pumps had was denk ik die scooter niet heel beneden gekomen hahh!

nou meissie have fun, alvast fijne feestdagen en geniet er maar van!

xxx

• 17 December 2008 - 11:01

Mark En Marlinda:

Zoowwww zussie echt aso mooi. Ja curacao is gaaf he. Mooie foto's joh. Als ik kan smssen dan zeg je het maar hoor. Stuur je binnenkort weer ff een bericht. Heb je de foto's van Timmie gezien? Hij is thuis nu en ga zondag met mark en oma.

Kusssjes Mark en Marlinda

• 17 December 2008 - 13:12

Denise:

Heeey Jo wat een mooie foto's ziet er goed uit!hoe bevalt de supervisor functie? (K)

• 17 December 2008 - 13:14

Tuureluur:

Hier schijnt de zon ook!!;)

XX

• 17 December 2008 - 14:32

Yvonne :

Hé lieverd wat klinkt het allemaal weer geweldig en avontuurlijk ( en soms een ietsepietsie beangstigend - oppassen hoor!!! wil je weer heelhuis thuis ). Ik benijd je echt om die schitterende eilanden die je kunt aandoen. Prachtige foto's trouwens!!!
    Hartelijk bedankt voor je super leuke kerstkaart!! Wij wensen jou ook een hele leuke Kerst en Jaarwisseling toe daar in dat verre!! Is weer eens wat anders toch??
    Hier alles goed. Je oompie heeft alleen veel last van zijn reuma en kan wat slecht uit de voeten, maar ja daar hoor je hem zelden over. Met Esther en de baby gaat ook alles perfect, nu zo'n 23 weken zwanger dus dat schiet ook alweer op.
    Oke lieverd veel plezier verder en doe voorzichtig aan onder het genieten door.
    Dikke kus en knuffel van je tantetje en je oompie

• 19 December 2008 - 20:17

Sara:

Hey Girl

Een advies:
    Geniet van elke dag

Het is leuk om te lezen dat je naar het zin.

Alvast prettige kerstdagen

X sara

• 19 December 2008 - 20:31

Martijn:

Hee ik zie al erg enerverend allemaal.. enne goed voorbereid meid met je hakken de helling af...
    Hee veel plezier!

XX

• 22 December 2008 - 11:51

Kimmie:

Hej Lieverd,

Hoe is het ermee? Hier is alles goed!

Wat een leuke foto's en wat ziet het er allemaal mooi uit daar!

Gaan jullie daar nog iets leuks doen met kerst? Je zal waarschijnlijk niet echt merken dat het kerst is.. Ik ga 2de kerstdag naar beatloverz in maassilo en met oud&nieuw naar dat feest op bij de erasmusbrug.. Afgelopen zaterdag ben ik in naar Dirty Dutch geweest van dj chuckie geweest in Amsterdam, was echt leuk feest..Ben afgelopen maand ook aantal keer naar Vie geweest, maar ik miste jou wel hoor.. Verder zijn er weinig spannende dingen gebeurt hier.

Als je weer kan bellen moet je het laten weten, want dat ga ik je echt even bellen.

Nou meid alvast een hele fijne kerst en oud&nieuw!

Dikke Kus (L) Kim

Stef (TIO)

• 04 Januari 2009 - 12:22

Boor&Leo:

He slettebak,

Hoe maakt u het aan de andere kant?
    Wij zijn met ruzie uit elkaar haha...en we zien ook vaak cruiseschepen in de haven en dan moeten we wel aan "jootje" denken hor! Laat nog is wat van je horen....wij genieten nog van de laatste weekjes :-( Time Flies!!
    We mailen!

LiefSS

• 06 Januari 2009 - 14:59

Rick:

Ey Jo, nog gelukkig nieuwjaar.. Geloof dat het vandaag nog gezegd mag worden? Hou je het beetje uit in de zon, nog geen heimwee naar nachten met -11? Hoop dat het goed met je gaat en dat je leuke tijd hebt!
    Take care!
    X