Einde van 26-daagje Inca Disovery Cruise
Door: Jo herself
Blijf op de hoogte en volg Jody
01 December 2008 | Colombia, San Andrés
Zo er zijn alweer 3 weekjes voorbij hier en de tijd gaat zo snel!!
We zijn van de Caribean naar Colombia door het Panama Canal, naar Ecuador, en Peru gegaan. Daar hebben we in Callao 3 dagen anker gelegd omdat er daar ook al heel veel passagiers afgingen en weer voor terugkwamen. Dus dat waren drukke tijden vooral als je je bedenkt dat wij alle paspoorten bij ons hebben om gestempeld te worden door de Officals. De paspoorten vd passagiers die eraf gingen moesten we terug geven en die eropkwamen weer aannemen. Ook gingen er veel passagiers af om de 3 daagse Machu Pichu Tour te doen (wie ervan gehoord heeft) Dus het was leuk en druk en we konden wel voor de verandering 's avonds lekker de boot af en met een hele groep het uitgaansleven van Callao op zn kop zetten! Het was SUPER gezellig ik heb echt gelachen! De volgende ochtens was minder prettig alleen, 7 uur 's ochtends beginnen haha! Maar daar komen we ook wel weer over heen.
Ondertussen zijn we weer via Peru Ecuador door Panama kanaal gegaan en daarna ga je over de Evenaar. Nou als dat overdag gebeurd dan is hier op het schip een ceremonie (door Crew) en VOOR passagiers, genaamd: King Neptune Ceremonie. Kort gezegd worden de crew die voor het eerst de evenaar oversteken, vastgebonden en gevangen genomen door piraten. Iedereen is verkleed en vervolgend moet je voorkomen, bij King Neptune en zijnvrouw. Dan worden je zonden verteld (verzonnen en zeer overdreven natuurlijk) en dan moet je een VIS KUSSEN! Daarna moet je naar de slijmbank en liggen maarrrr dan wordt je door 'zusters' helemaal ondergesmeerd met vieze dingen en dan moet je naar de jury (dat zijn de kapitein, Chief Officer, Chief engineer, Hotel manager ) en die bepalen of je in de zon mag rotten of in t koude zwembad mag springen. Klinkt allemaal HEEL aantrekkelijk he! maar goed dat ik mn lenzen had uitgedaan hahhaah.
Nou na Panama zijn we naar Costa Rica gegaan. Als crew mag je je opgeven om als 'escort' te gaan op een tour en ik had gekozen voor "Rainforest Horsebackriding"! Dr hadden maar 4 mensen aangemeld voor die excursie dus ik had een makkie hahhaah! Nou wij daarheen met een busje naar de Ranch, op een paard en rijden maar! Het was echt super. Ik heb zoveel moooie dingen gezien in het regenwoud! Foto's zal ik toevoegen. Dat was dus echt een geslaagde excursie. Daarna zijn we nog door Puerto limon gereden, best arm allemaal.. maar goed t was leuk en toen weer naar t schip.
We zijn nu in Colombia terug alleen het regent nu dus das wat minder.. Toch is het lekkker warm hoor 29 graden ongeveer. relaxt!
Nou dat was mn verhaaltje weer. Voor de rest hebben we nog een Sensation White Party gehad was ook heel gezellie en vele karaoke avonden met de filipijnen! Veel MAKKAN natuurlijk haha
Over 5 dagen ben ik back in the USA en dan ga ik proberen om een USA Simkaart en tel te kopen zodat ik daarmee kan bellen, naja vooral gebeld kan WORDEN hahaha!
Voor degene die mij mailtjes hebben gestuurd, ik ga ze zeker beantwoorden, alleen ik heb echt weinig tijd soms maar het komt goed! in ieder geval hartstikke bedankt voor de leuke reacties op hyves en op deze site! Vind ik altijd heel erg leuk om te zien!!
Nou tot de volgende keer! En een dikke kusss van mij!
02 December 2008 - 09:10
Michelle:
Heey schat! Wat gaaf allemaal!! Leuk hoor die ontgroening hahahaha, ook echt leuke foto's !!! Jammer dat je het zo druk hebt, maar als je een simkaart hebt gaan we bellen!!! Heel veel plezier nog!! Kus (L) -
02 December 2008 - 12:00
Elcke:
Hey jo!!
Wow echt super gaaf allemaal joh!! En je fotos zijn zoo mooi!!
En jij op een paard!!
Volgende keer gaan we paardrijden goed! Als je weer in het koude holland bent!!
Oh en de foto´s van je ceremonie!! Dat moet echt lache gieren brullen geweest zijn!! Al die smurie lekker onder je shirt! ieuw!!!
Nou geniet ervan en ik kijk uit naar je volgende verhalen!!
Dikke kus! -
04 December 2008 - 07:39
Joo:
He Lieverd!
Wat een leuk verhaal weer! Je maakt echt zoveel bizarre & leuke dingen mee! Rot gelachen om je ceremonie verhaal! Leuk dat ze daar zo mee bezig zijn op dat schip!
Leuk ook om foto's van je te zien daar en gelukkig gaat het goed met je!
Ben benieuwd naar je volgende ervaringen & verhalen! Heb je nog een mail gestuurd maar begrijp dat je super druk bent, no problem :)
Schat geniet er van en we wachten op je nieuwe storiessssss!
Dikke kus Joo -
11 December 2008 - 06:49
Kimmie:
Hej Lieverd
Hoe is het ermee?
Wat een grappig verhaal van die ceremonie en die foto's zijn er ook echt grappig uit!
Nou ik hoor wel wanneer je een nieuwe telefoon en simkaart heb! Dan kan ik je eindelijk is bellen.
Nog spannende dingen gebeurt daar?
Veel plezier!
Dikke Kus van Kim