26 daagse Inca Discovery Cruise

Door: Jo herself

Blijf op de hoogte en volg Jody

12 November 2008 | Turkse en Caicos Eilanden, Cockburn Town

Halloo Iedereen!!!

Nou ik ben aangekomen, na een lange en vermoeide vooral stressvolle reis!Op schiphol kwam ik erachter dat ik gewoon TWEE KOFFERS van 23 kilo mocht meenemen IPV EENTJE van 20 kilo :'( en ik had natuurlijk overgewicht dus ik moest 2 kilo in een zak doen.... Daarna ging alles vloeiend, ik zat in het vliegtuig naast een oud vrouwtje maar die ging voorin zitten omdat ze daar met dr laptop kon werken dus ik had 2 stoelen!! Alles goed totdat ik in Amerika zat en ik ff een UUR bij de USA Security moest zitten.. en aangezien ik maar 2 uur had om over te stappen op Detroit was dat best stressvol!;) Maar uiteindelijk gehaald en t was super! Aangekomen op Fort Lauderdale kwam ik al gauw in een groepje Hollanders terecht die ook mee moesten voor de HAL naar het hotel daar. Sheraton hotel was supermooi, en ik had een suite ;)
Even boodschappen gedaan daar en toen gegeten met zn allen. Daarna gaan slapen natuurlijk want ik viel zowat om :)
Volgende dag toch ff de GYM uitgeprobeert om 05.30 AM Jajaja fanatiek he ;) Daarna met busje naar t schip en LOADEN maar!! Mijn kamergenootje Susanne kwam me ophalen dus dat was echt leuk en ze liet me gelijk alles zien!
Tis echt supertof, ik ben nog steeds aan t inwerken enzo. Vandaag moest ik mn laatste safety training doen, en nog wat andere dingen en toen mocht ik voor het eerst het schip af!! Blauwe zee witte stranden etc etc ik ga jullie niet jaloers maken maar het is FAN-TAS-TISCH!
Bijgevoegd nog een paar foto's, ik zal jullie niet allemaal berichtjes kunnen sturen aangezien ik maar heel ff op internet kan nu, mss later ok?
Ohja btw mijn telefoon is half stuk dus ik kon ook niet smsen SORRY! Maar zodra ik een amerikaanse SIM heb laat ik het weten!

Dikkke kussss

Jooootje

• 12 November 2008 - 21:52

Arina:

Hiiii schat!!

ik werd al ongerust joh ;) maar ben blij dat alles goed gegaan is en dat je het nu al naar je zin hebt :) Verder alles goed? Zit dat groepje nederlanders wat je bent tegengekomen ook bij jou op de boot? Maar ik ben al wel jaloers hor! maar gelukkig kreeg ik gister mn bevestiging van Singapore binnen dus ik ga binnenkort ook maar eens zo'n websiteje aanmaken...
    Je hebt trouwens geen foto's toegevoegd maar ik neem aan dat dat de volgende keer dan maar moet :p

Veel plezier nog en geniet ervan!

Ik spreek je snel!

Dikke kus, Hou van je!

• 12 November 2008 - 21:54

Arina:

Btw, ik heb je toegevoegd op skype. Maar ik denk dat je mij eerst nog moet accepteren... :)

• 13 November 2008 - 07:42

Yvonne:

Haai Jody,

Wat leuk om te lezen hoe de reis is gegaan. En zo via internet te kunnen volgen hoe het verder met je gaat. Hier is alles oke.
    Veel plezier nog geniet ervan en een kus van mij uit een nat en druilerig Nederland
    Liefs Yvonne

• 13 November 2008 - 09:09

Violetta:

Hoi Meis,

Wat leuk om te horen dat je een cruise doet. Ik neem aan voor je werk?
    Leuk dat alles goed gaat met je en dat je veilig bent aangekomen.
    Ik ben zeer benieuwd hoe je het vindt daar, hou me op de hoogte
    Kus Vio

• 13 November 2008 - 10:55

Michelle:

Heey Buuf !

Ahh wat vet hoor; kwam er zondagmiddag achter dat ik je zaterdag niet had gebeld, maar dat had zo z'n redenen, maar dat hoor je nog wel ;) Maar gaat het goed daar allemaal?? Leuke collega's ? Ben benieuwd naar de (nog niet geplaatste?) foto's !! Heel veel plezier daar en zal je van de week effe een mailtje sturen :D
    Succes
    Kus love you (K)(L)

• 13 November 2008 - 12:25

Denise:

Jo, goed te horen dat je zo goed ontvangen bent!Ik blijf al je verhalen volgen :D geniet van alles!
    x

• 13 November 2008 - 15:35

Marlinda:

Nice ;) ben blij dat (bijna) alles goed gegaan is :)
    En dat je het naar je zin hebt.

hou je taai sis...

kus Marlin

• 13 November 2008 - 17:10

Je Tantetje En Oompi:

leuk alles te lezen meis. maar o, o, o, dompie wat betreft die koffers - ik heb het nog met je gehad over de koffers 2 x 23 + 10 kilo handbagage - mutsekluts.
    Geniet lekker van al het moois en hou ons op de hoogte!!! veel liefs en kussies van ons

• 13 November 2008 - 18:04

Mams:

hey lieverd
    fijn dat alles goed verlopen is. Ben ik zeer gerust over. Tof dat je het zo naar je zin hebt. Ik hoop dat je vaak wat van je laat horen wat je allemaal beleeft, dan geniet ik ook mee. :)
    Dat alles aan je wensen mag voldoen wat je er van had voorgesteld.
    Take care,

heel veel plezier
    en pa en ma sturen je nog een email.

kussss liefs Mams

• 14 November 2008 - 18:58

Elcke:

Wow jo!!
    Dat klinkt echt allemaal zooo super leuk! Je moet ons zeker wel jaloers maken! want je moet wel uiterst genieten:p!!

Een hele dikke kus en succes met alle trainingen en het inwerken

Dikke kus!

• 15 November 2008 - 10:05

Joo:

Lieverd!
    Gelukkig dat je veilig bent aangekomen! Had je nog een mailtje gestuurd omdat ik niks van je hoorde en beetje ongerust was!
    Fijn dat het nu al helemaal goed gaat en je het naar je zin hebt! Super spannend zeker allemaal! Klinkt goed en ben benieuwd naar de foto's van je tropische oordje daar!
    Hier gaat alles goed, net terug uit parijs wat ook super was!
    Hou ons op de hoogte want ben benieuwd naar je nieuwe storiesssssss!
    Succes met je inwerkperiode en geniet er lekker van!! Dikke smak

• 16 November 2008 - 22:08

Kimmie:

Hee lieverd.

Gelukkig ben je veilig aangekomen! Ben benieuwd naar je foto's :D Hou me op de hoogte van alles!

Heel veel plezier en succes met alles.

Dikke Kus Kimmie

• 17 November 2008 - 19:21

Jessica:

Hi meis,

Wat super om te horen dat je je wel vermaakt daar!Maak er een mooie tijd van. Ik blijf je in de gaten houden haha!

Geniet!

Kus Jessica

• 19 November 2008 - 12:32

Stefan:

Hey Jody,

Super dat je het allemaal naar je zin hebt. Gelijk al zo'n 26-daagse trip. Staat je trouwens wel leuk hoor dat pakje. Beter dan dat geen ademende Hilton pakje.
    Stiekem ben ik wel een beetje jaloers hoor wat je aan het doen bent. Geniet er vooral van.

Groetjes
    x
    Steef

• 19 November 2008 - 16:14

Willy:

Wijffiej!!!

Klinkt allemaal supervet en wat een leuk pakje :D

Hoe zijn de collega's en je roommate?

Geniet ervan en ben benieuwd naar je volgende verhaal!!

Op mijn nieuwe werk is het allemaal ook supergezellig!
    Kus

• 20 November 2008 - 19:11

Je Tantetje Yvonne:

Meid wat een leuke foto's, het geeft een goed beeld van wat je allemaal zoal meemaakt. Ben gewoon een beetje jaloers op je, want je ziet wel heel veel van de wereld. Ik hoop dat het werk je ook wel bevalt ('t zijn toch wel hele dagen )'t pakje staat je in ieder geval erg leuk!!
    Nog van harte gefeliciteerd met de geboorte van ons neefje Tim, dat heeft Bibi even héél snel gedaan. Met de zwangerschap van Esther gaat het ook goed (19 weken nu) de baby groeit goed en ze is lang niet meer zo beroerd ( kots gemiddels nog maar eens per dag)
    Nou lieverd ook de groeten en een knuffel van je lievelingsoompie en pas goed op jezelf en GENIET!!!
    Kusssssssssss

• 25 November 2008 - 21:41

Leooo:

Jody B.!!!

Ik ben ontroerd vanwege het feit dat ik mezelf heb zien hangen op jouw muur naast je bedje!

GE-WEL-DIG!

Liefs,

Leooo xxx

• 26 November 2008 - 21:03

Tante Christa:

Hoi meis, Ik heb je foto’s en je verslag gelezen als jij thuis komt heb jij een hoop gezien en beleefd, ik vind het een hele onderneming. Maar fijn dat je het zo naar je zin heb. Je zult wel begrepen hebben dat ik OMA ben geworden. (goed hè) Hij is zoooo leuk. Trouwens je pakje op de boot staat je heel leuk. En sorry dat je nu pas wat van mij hoort maar druk,druk,druk en het lukte mij ook niet 123 (je weet je tante) Geniet verder van je avontuur en een dikke kus van mij

• 30 November 2008 - 10:26

Kimmie:

Hej Lieverd

Hoe is het ermee? waar bevind je op dit moment?

Nog spannende dingen gebeurt? Hier in ieder geval niet.

Nou meid veel plezier daar!

Dikke Kus