In me Remie

Door: Jo herself

Blijf op de hoogte en volg Jody

06 Februari 2009 | Mexico, Cabo San Lucas

Heej allemaal!!!

Nou hier weer een laatste update uit het toch nog warme mexico! we hebben nu 3 havens in mexico aangedaan en dat was super!! Eerst Huatulco, een klein dorpje met zwoele stranden. Daar ben ik op tour geweest, genaamd: ATV JUNGLE TOUR. Nou dat klinkt leuk he. Moest je op zo'n quad rijden door de jungle!! VET! Mn lenzen konden het alleen niet aan natuurlijk al die stof, dus dan maar zonder hahahah! Paar keer lekker in een kuil gekomen die ik natuurlijk weer te laat zag maar goed lekker boeiend!! Eerst gingen we door de jungle daarna een wat meer open stuk en dat betekende RACEN!! Daarna zijn we de rivierbedden overgestoken waar je natuurlijk lekker nat werd! Vervolgens gingen we naar een afgelegen strand... adembenemend!! daar is de commercial van Corona opgenomen en verschillende films.. het was het heel gaaf. Nou toen ff een uurtje liggen bakken en weer terug naar het schip.
De volgende haven was Acapulco gegaan.. nou das toch weer ff anders. HEEL GROOT! en heeel erg mooi. we zijn eerst naar de Cliffdivers geweest, daar stond Acapulco bekend om blijkbaar.. dat was heel heet om te wachten op een sprongetje van 5 seconden maar toch haha, wel mooie foto's gemaakt! Daarna zijn we naar het strand gegaan genaamd: Paradise! Nou de naam zegt het al. en toen kwamen we op het briljante idee om een bootje te huren en lekker de baai af te cruisen hahah. Je zou denken, ben je ff van die boot af, ga ik weer op een boot, maaarre das toch wat anders hoor!! Heeeel relaxt en heel erg mooi!
De volgende haven was Cabo san Lucas. Daar zijn we 'sochtends met dolfijnen gaan zwemmen. Dat was ook echt heel erg gaaf, en vooral heeeel koud brrrrrr!!! Ik was gelukkig nog niet verkouden dus dat scheelt.. :S haha maar goed we mochten ze knuffelen, kussen, aanhangen haha of hoe je dat ook noemt .. maar het was gaaf. Je mocht alleen geen foto's maken dus ik denk naja boeiend dan koop ik er wel een paar. VIJFENTWINIG DOLLAR PER FOTO!! Vette afzetterij... en gelukkig waren ze niet allemaal ontzettend leuk he.. en $99 voor cd (dan denk je met alle foto's) nee voor 10 foto's whaaat.. naja dan komt natuurlijk weer het op en toppe nederlandse gedrag naar boven hahahha dus heb ik maar foto's van de foto's gemaakt hahahah! Dus ze zijn neit zo mooi maar ik heb er tenminste wel veel!! en op schijf! natuurlijk heb ik nog wel een fotootje gekocht van die afzetters, wel eentje hebben die scherp is natuurlijk hihi.
Nou we komen morgen aan in San Diego. Mn roommate gaat weg dus ik heb lekker de kamer voor me alleen!! Eerst opruimen mijn god haha! En dan gaan we weer terug naar de andere kant van Amerika.
T wordt dus een zware 14 daagse cruise voor mij aan de ene kant omdat ik alles alleen moet doen maar aan de andere kant is het ook lekker rustig en kan ik lekker alles zelf bepalen!!
Ondertussen moet ik het beethe rustig aan gaan doen want we hebben toch wel een aantal feestjes gehad de afgelopen tijd hihi!

Oh vergeet ik bijna te vertellen dat we deze keer King Neptune Ceremony gedaan hebben en ik NIET het slachtoffer was maar ik was een verpleegster die iedereen lekker ondersmeerde! Zie foto's hhahah! alleen normaal gesproken worden de nurses en doctors niet vies... maar het liep een beetje uit de hand en uiteraard belandde ik weer lekker vies en al in het zwembad, gogooid door hotelmanager hahaha maar goed dat het onder werktijd was hihi!!

Nou allemaal, dikke kus van mij en ik voeg snel de foto's toe!! Ik zal af en toe aan jullie denken als ik op t strand lig met een cocktailtje en ik bedenk dat het thuis 0-5 graden is brrrr!!!!

Dikkkke Kus JO

• 06 Februari 2009 - 07:26

Yvonne Goeree:

Hallo Jody,

Het leest allemaal heel erg leuk. Je vertelt het zo smakelijk net of je er bij bent. Maar helaas wij zitten in het koude natte Nederland en dan ook nog zonder een cocktail.Je heb het in ieder geval hel erg naar je zin . Leuk hoor zwemmen met de dolfijnen. Veel werkplezier en een dikke kus. Groetjes Yvonne

• 06 Februari 2009 - 08:58

Buuf:

Buuufiee !! Echt TOP !! Vet zeg met dolfijnen zwemmen :D Niceeee !!! Nou ik ben benieuwd naar je volgende verhalen en we mailen weer !!
    Dikke kus love you (L)

• 06 Februari 2009 - 12:53

Elcke:

Haai Jo!!
    Wow dat is echt mijn droom om met dolfijnen te zwemmen!! Ik ben echt jaloers!!! Het ziet er zoo gaaf uit!!

Hier in Nederland gaat alles goed! Ik ben vandaag aangenomen bij een bedrijf als commerciel verkoper binnendienst. HEt is een functie waarbij ik veel frans en engels moet spreken en naar beurzen in het buitenland moet! Dus ik heb er onwijs veel zin in!!

Nou geniet er lekker van en ik mis je!!

• 06 Februari 2009 - 15:03

xxx

• 06 Februari 2009 - 16:05

Linda:

Heey jody,

Je maakt echt gave dingen mee!! Geniet ervan!

Liefs linda

• 07 Februari 2009 - 08:47

Arsenio:

Schat...ik vind het echt superrrrrrr voor je. Geniet ervan..deze ervaringrn komen mss maar 1 keer in je leven. Dikke kus.

• 10 Februari 2009 - 06:22

Joo:

Schat!
    Wat een heerlijke verhalen weer!! Super leuk al die ervaringen voor je! En goed nieuws van je job natuurlijk! Ga je vanavond een heeeeeeele lange e-mail sturen :) Veel te vertellen aan je!
    Dikke kus!